Help Center

Spørsmål og Svar

Dersom du kjøper en eltannbørste hos dentis.no er du dekket av følgende garantier: 

90 Dagers fornøydgaranti!

Hos dentis får du hva vi mener er Norges beste fornøydgaranti på soniske tannbørster. Du får testet tannbørsten risikofritt i 90 dager før du trenger å bestemme deg. Hvis du ikke er fornøyd får du hele kjøpsbeløpet refundert! 

(Dette gjelder også vår UV Steriliserende tannbørsteholder)

2 års garanti / reklamasjonsrett

Alle kjøp av sonisk tannbørste er også dekket med en 2 års reklamasjonsgaranti som dekker om det skulle vært mangler eller feil med produktet.

Hos Dentis er fornøydgarantien akkurat det den er ment til å være = En garanti for at du blir fornøyd. 

Etter å ha mottatt produktet får du teste det risikofritt i hele 90 dager før du bestemmer deg. Hvis du ikke er 100% fornøyd gjør vi det veldig enkelt for deg:

- Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss på kundeservice@dentis.no og sende produktet i retur, så får du pengene dine refundert med en gang vi får varen inn på lageret vårt.

Hos Dentis kan du betale via Klarna, Vipps, Apple Pay, Mastercard, Visa eller American Express. 

Med Klarna kan du betale med normalt kort, eller så kan du velge betalingsløsningen "Kjøp nå, betal senere" som gjør at du kan motta produket først og heller betale 30 dager etter bestilling.

At en tannbørste bruker sonisk teknologi betyr at den fjerner plakk og misfarging ved hjelp av oscillerende bevegelser, som går frem og tilbake flere tusen ganger i minuttet, i motsetning til tannbørster med rundt børstehode som bruker roterende bevegelser. Soniske tannbørster er anbefalt av et mangfold av norske tannleger på grunn av deres skånsomme og effektive rengjøringsevne.

Seago SG575 fjerner opptil 10 ganger mer plakk og misfarging enn en manuell tannbørste. Med sine 40,000 soniske børstebevegelser i minuttet får du en effektiv, men skånsom rengjøring.Hvis du sliter med hovent tannkjøtt eller blødning i tannkjøttet (gingivitt) reduserer Seago SG575 blødning i tannkjøttet opptil 3 ganger mer enn en manuell tannbørste.

Fun fact: Seago SG575 gjør flere børstebevegelser i minuttet enn en du ville gjort med en manuell tannbørste på en hel måned!

Børstehodene på SG575 er myke. Dette er det som er anbefalt av de fleste tannleger. Her er et utsnitt av en artikkel Colloseum Tannlege har publisert på dette.

"De fleste tannleger er enig om at å bruke en tannbørste med et mykt børstehode er den beste måte å få bort plakk og rester fra tennene og tannkjøttet. Harde børstehoder gir altså ikke bedre resultater, men kan dessverre føre til at du skader tannkjøttet og emaljen. Tannkjøttet vil trekke seg tilbake og deler av tannroten kommer frem. Denne er ikke dekket av emalje og blir derfor lettere skadet.

Det kan også være en fordel å velge et mindre børstehode, slik at det er enklere å komme til i munnen. De bakerste tennene kan være spesielt vanskelige å nå med et større børstehode." 

Du kan enkelt veksle mellom de 5 ulike smart-modusene med å trykke på-knappen og deretter trykke på-knappen igjen innen 1 sekund av når du først trykket på-knappen. 

Tilpass tannpussen til dine tenner. Velg mellom: 

White - 40 000 børstebevegelser fjerner effektivt misfarging.

Clean - Børstebevegelser som presser vann og tannkrem melleom tenner og tannkjøtt.

Sensitive - Skånsom rengjøring med lavere frekvens. Perfekt for sensitive tenner.

Polish - Oscillerende børsteintervaller for en hvitere finish.

Massage - Børsteintervaller med lav frekvens. Perfekt for bruk på tunge og tannkjøtt.

Seago SG575 har en batteritid på hele 6 måneders per lading! Flere kunder har også rapportert at batteriet varere i et helt år før de trenger å lade. Dette er markedsledende batteritid på en premium sonisk tannbørste.

Norske tannleger anbefaler å bytte børstehode hver 3. måned for å opprettholde optimal pusseeffekt. Dette er fordi børstehodet begynner å bli sløvere etter 3 måneder med, noe som gjør at den ikke vil fjerne like mye plakk og misfarging.

Seago SG575 er en vanntett sonisk tannbørste med IPX7 sertifisering. Dette betyr at den har en offisiell vanntett sertifisering som krever at den skal kunne tåle 1 meter dybde i opptil 30 minutter og fremdeles funke helt som normalt etterpå.
Ladetid for en full opplading: 8 timer.

På alle kjøp på Dentis.no får du gratis ekspressfrakt med på kjøpet. Varene dine blir levert innen 1-3 virkedager fra dagen du bestiller. 

PS: Dette gjelder ikke forhåndsbestillinger.

Vi jobber med postnord og bring for å levere pakken din raskest og tryggest mulig. 

Ja! De aller fleste bestillinger fra dentis blir levert rett i postkassen.

Dersom postkassen din er litt full eller om transportør ikke finner postkassen din kan det være at varen din blir sendt til nærmeste utleveringssted i stedetfor. Men dette er sjeldent.

Lageret er veldig nært tilknyttet hovedsentralene for utsendelse i Norge. Dette er noe av grunnen for at vi klarer å ha så rask frakt.

Lageret vårt ligger i Lundebyen 5, Hærland, som er en 40 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. 

PS: Hvis du bestiller før kl 1500 i en hverdag blir varen din pakket og sendt ut samme dag! 

Du kan lese anmeldelsene våre med å søke oss opp på Trustpilot. Vi har over 50 anmeldelser og en samlet score på 4,4 stjerner - som i Trustpilot sine systemer gir oss en "Enestående" vurdering. Din opplevelse som kunde er alltid vår fremste prioritering. 

Ja! Dentis.no be grunnlagt i Stavanger, NO i 2021 og har siden det levert til over 1000+ fornøyde norske kunder. Hos oss vi du alltid finne det beste innenfor tannpleie. Vi spesialiserer oss på soniske eltannbørster, og gode pakketilbud slik at du kan få mest for pengene dine.

Du kan lese mer om oss her: https://dentis.no/pages/om-oss-2-0